21.9.2018
Isparta Valilik Logosu AZİZ MİLLETİMİZE VE SENİRKENTLİ HEMŞERİLERİMİZE MİNNETTARIZ- 18.07.2016 Haber Arşivine gitmek için tıklayınız.
12 Punto 14 Punto 17 Punto 20 Punto

MİLLETİMİZİN HUKUKUNU KORUMAK İCİN, MİLLİ İRADENIN CEBİR VE ŞİDDETLE ÇİĞNENMEMESİ İÇİN, ÜLKEMİZİN VE DEMOKRASİMİZİN GELECEĞİ İÇİN, DARBECİLERE VE CUNTACILARA DUR DEMEK İÇİN, DEMOKRASİ NÖBETİNE KATILAN, MEYDANLARI DOLDURAN TÜM HALKIMIZA VE SENİRKENTLİ HEMŞERİLERİMİZE GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ... YÜCE MEVLAMIZ VATANIMIZI, MİLLETİMİZİ HER TÜRLÜ BELALARDAN TEHLİKELERDEN, DARBELERDEN KORUSUN... VATANIMIZA DEVLETİMİZE MİLLETİMİZE KAST EDEN DAHİLİ VE HARİCİ DÜŞMANLARA HAİNLERE FIRSAT VERMESİN.. (AMİN)

DEMOKRASİ MÜCADELESİNDE, SELALARI VE DUALARI İLE HALKIMIZIN YANINDA OLAN TÜM MÜFTÜLÜK PERSONELİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ...

SENİRKENT MÜFTÜLÜĞÜ

Haber Fotoğrafları (Büyütmek için fotoğrafları tıklayınız.)