16.7.2018
Isparta Valilik Logosu SENİRKENT MÜFTÜLÜĞÜ YAZ KURAN KURSLARI ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR- 11.07.2016 Haber Arşivine gitmek için tıklayınız.
12 Punto 14 Punto 17 Punto 20 Punto

SENİRKENT MÜFTÜLÜĞÜ 2016 YILI YAZ KURAN KURSLARI ARASI FUTBOL TURNUVASI KURALLARI

1-Takımlar en az 6 kişi en fazla 10 kişiden oluşacaktır. Maçlar en fazla 7 en az 6 kişi ile oynanacaktır. Takımlar bir maçta en fazla 3 oyuncu değiştirme hakkına sahip olacaklardır. Maçtan çıkan oyuncu tekrar maça dahil olmayacaktır.

2-Takımlar maç saatinden 15 dakika önce maç yerinde hazır bulunacaklardır. Maç saatinde maç yerine gelmeyen takım 15 dakika beklenecek gelmediği taktirde  3-0 hükmen mağlup sayılacaktır. Müsabakalardan çekilen takım bunu yazılı olarak müftülüğe bildirecektir.

3-Maçlar 25 dakikalık iki devre halinde oynanacaktır. Devre arasında 10 dakika mola verilecektir.  Galibiyet 3 puan beraberlikler 1 puan olarak değerlendirilecektir.

4-En geç 18.07.2016 Pazartesi tarihine kadar Senirkent Müftülüğüne Takımların oyuncu listeleri teslim edilecektir. Bu tarihten sonra listelerde değişiklik yapılmayacaktır. Bir takımda oynayan oyuncu başka bir takımda oynayamayacaktır.

5-Maçlarda oynayacak oyuncuların 7 yaşına girmiş 15 yaşından gün almamış olması gerekmektedir. Bu şartı taşımayanların maçlarda oynatılmaması gerekmektedir. Aksi taktirde bu şekilde oyuncu oynatan takım hükmen mağlup sayılacaktır. (3-0)

6-Yarı final ve Final maçlarında skor eşitliği olması halinde galibi seri penaltı atışları belirleyecektir. Grup aşamasında Puanların eşit olması durumunda ikili averaja, onunda eşit olması halinde, genel averaja bakılacak yine eşitlik varsa en çok gol atan takım tur atlayacaktır. Yine eşitlik varsa kura atışı yapılacaktır. Müsabaka esnasında oyuncular vidalı krampon giymeyecektir.

7-Takım listelerinde kurs sorumluları veya onların müftülüğe bildirdiği görevliler sorumlu olacaktır. Centilmenlik dışı hareket eden oyuncular veya takımlar turnuvadan ihraç edilecektir.

8-20.07.2016  Çarşamba tarihinde Senirkent Müftülüğünde fixtür seçimi yapılacaktır. Maçların hakemleri Müftülük tarafından tayin edilecektir.

9-25.07.2016 Pazartesi tarihinde maçlar oynanmaya başlanacaktır. Maçlarda hakeme itiraz edilmeyecektir. İtirazlar Müftülüğe takım sorumluları tarafından iletilecektir.

10- Müsabakalara katılacak öğrencilerin velilerinden izin dilekçesi alınacaktır. Müsabaka sonucunda 1. 2. ve 3. olan takımlara ödül olarak Senirkent Müftülüğü’nce kupa takdim edilecektir.

SENİRKENT MÜFTÜLÜĞÜ

İlgili Ekler
FİKSTÜR Dosyayı Aç
Haber Fotoğrafları (Büyütmek için fotoğrafları tıklayınız.)